Donnerstag, 8. Juli 2010

Dezamagire ! [Special fetelor:">]

Cum e atunci cand prietenul tau te-a dezamagit?Atunci cand si-a batut joc?Mda...cam doare...chiar daca era sau nu important pentru tine,pentru ca tu ai vrut doar sa fii langa el,sa-l sustii si sa-l iubesti...Dar uite ca n-a fost sa fie asa...pentru ca el s-a dovedit a fi un porc si un nesimtit la sfarsit...:-J.
Ati stat luni intregi impreuna pana cand ti-a spus ceva gen: "Nu cred ca esti persoana potrivita pentru a fi cu mine...Eu mereu cand trebuia sa te ascult,te ascultam,dar tu...mereu ma luai peste picior cand aveam nevoie...!" [Whuuuaaaa! Ce-s ma cu vrajeli dastea de 2 lei?!Macar cautati-va si voi texte mai bune...nu kkt-uri dastea...]Dupa luni si luni,cat ai fost cu el,l-ai ajutat,l-ai ridicat si ai fost gata gata sa sari pentru el,se trezeste de-odata ca nu-i mai convine de tine...si ii place mai mult de fata de aseara,asa ca se gandeste sa bage niste texte dastea ieftine pentru a scapa de tine,nepasandu-i ca tu suferi si ca esti ranita...Ce spune..."Eu sunt baiat,trebuie sa ma intelegi..." Si pana la urma daca e baiat ce?nu e tot om ca si fetele?!:O Stii ce ar trebui sa faci? Sa mai dai incolo baietii...si sa faci o pauzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!! Asta-ti trebuie ! Si sa fii mai pretentioasa,sa nu-ti mai alegi orice fraier ce-l intalnesti,ca vai esti disperata ca n-ai gagic,pentru ca ai destul timp,si sa-l lasi sa te merite cu adevarat,si sa nu fii fraiera,sa pui pret pe toti ratatii !

[Ca mine putine...da ca el sunt toti ;) !]

Sa nu ma intelegeti gresit...ca va vorbesc de sus sau mai stiu eu ce,pentru ca am trecut recent prin asta si stiu cum e...si ar fi mai bine,sa nu mai ajungem toate la statusu`ala:"Sunt rare momentele de pus in rama...! Si uite ca viatza n^are maini..dar tot itzi mai da cate o palma!;)"

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen